Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Οι απροσάρμοστοι και οι άλλοι






Σε ένα κόσμο γεμάτο από ανθρώπους με κρεμασμένα καρτελάκια, εσύ που δεν βρήκες κανένα να σου ταιριάζει είσαι δαχτυλοδεικτούμενος. Αποδέξου το και σταμάτα πια να τυραννάς το μυαλό σου.
Δεν είναι καινούριο το γεγονός στην ιστορία της ανθρωπότητας. Όσοι δεν προσαρμόστηκαν σε καμία ''κλίκα'' , όσοι δεν μπόρεσαν να κατανοήσουν ποτέ το μυαλό των υπολοίπων, όσοι αφέθηκαν στην παράνοια του δικού τους μυαλού.. αυτοί χαρακτηρίστηκαν ψυχοπαθείς, απροσάρμοστοι και κανείς δεν ασχολήθηκε ποτέ σοβαρά μαζί τους.
Μην πιστεύεις όταν σου λένε πως έχεις πρόβλημα. Συμβαίνει να μη μπορέσεις ποτέ να βρεις το δικό σου καρτελάκι. Ανήκεις σε πολλά και σε κανένα. Έχεις το θάρρος και το θράσσος να σταθείς αντιμέτωπος με όλους αυτούς που απορροφήθηκαν απ΄τη δύναμη της μαζοποίησης. Δεν φταις εσύ. Αυτοί φταίνε που επέτρεψαν στον εαυτό τους να ανήκουν παθητικά σε ό,τι τους επέβαλε ο κόσμος. Σε ζηλεύουν. Είσαι ελεύθερος να είσαι αυτό που θέλεις. Μη φοβάσαι τον αλλόκοτο εαυτό σου, μονάχα αγάπα τον, γιατί χωρίς αυτόν θα ζούσες με ένα χαραγμένο barcode στο λαιμό.
Γι'αυτό κάθε φορά που σε δείχνουν με το δάχτυλο, απλά χαμογέλα, γιατί όσο και να κλαις δεν πρόκειται να καταλάβουν την αξία του απροσάρμοστου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου