Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Mental orgasm






Μια εκ των πιο λαχταριστών απολαύσεων της ζωής, η ηδονή που όλοι λίγο πολύ κυνηγάμε. Αυτό που μας καταλήγει αχόρταγους να το ζητάμε ως επίσημο σφράγισμα μιας σχέσης, ελεύθερης ή μη. Ηρεμεί, εξουθενώνει, εκτονώνει, δεν είναι ποτέ αρκετό. Είναι μια φούντωση που κάνει τα μάτια να τρεμοπαίζουν και να λαχταρούν. Λαχταρούν το αντικείμενο του πόθου τους. Το μυαλό επιζητά τις εικόνες να γίνουν πράξεις.
Η σαρκική επαφή  είναι τόσο θερμή όσο και ψυχρή. Το σώμα πάλλεται στα αγγίγματα και απαιτεί μια συνέχεια. Οι αισθήσεις είναι υπ’ αγρύπνηση  και υποδέχονται με προσμονή και άφεση τα ξένα ‘’χάδια ‘’. Είναι ξένα, απόμακρα αλλά καταλήγουν καυτά να ικανοποιούν το κορμί. Ο τρόπος που εκδηλώνεται η ορμή, η φυσική σεξουαλική ορμή κάθε πλάσματος. Την επόμενη μέρα αυτή η επαφή έχει ήδη προστεθεί ως απλά μια εμπειρία.
Αυτό το είδος είναι διαφορετικό. Εδώ προηγούνται ποικίλες διεργασίες στην περιοχή του εγκεφάλου. Διακρίνεται η πλατωνικότητα των πονηρών σκέψεων. Σε κατατρέχει μια ακαταμάχητη επιθυμία να έρχεσαι σε επαφή με τις σκέψεις και τις λέξεις που βολτάρουν στο μυαλό κάποιου άλλου. Υπάρχει μια αρχική και σχεδόν αυθόρμητη ταύτιση, η σύγκρουση και ένωση που οφείλεται στις χημικές εκρήξεις που λαμβάνουν χώρα μεταξύ των υποκειμένων. Ταιριάζετε και διαφέρετε. Η άμεση χημεία που σε ωθεί να δοκιμάσεις καθετί σχετικό με τον άλλο, να τον γευτείς. Σύντομα το μυαλό αποκτά ξεδιάντροπες εκφάνσεις, ερεθίζεται και οι κόρες διαστέλλονται στην όψη του. Τότε φτάνει η ώρα που οι επιθυμίες επιβάλλεται να αποκτήσουν σάρκα και οστά. Είναι σα να ολοκληρώνεται ο έρωτας που ο νους αποφάσισε να αρχίσει πιο πριν. Θέλει το σώμα να νιώσει ό, τι τρελαίνει το μυαλό. Τα χάδια αποκτούν νόημα, δεν είναι απλά ξέσπασμα ορμών. Ένας λευκός καμβάς, που πάνω του αποτυπώνεται ο χείμαρρος που σας διακατέχει, αυτό είναι. Ένα αριστούργημα. Η κορύφωση που θα χαραχτεί ανεξίτηλα.